Видео: Се ќе светка и ќе биде шарено – Креативни идеи за Велигденски јајца

Видео: Се ќе светка и ќе биде шарено – Креативни идеи за Велигденски јајца

Велигден е голем празник кој сите го поминуваме со семејството.

За Велигден оваа година направете раскошна кошница со јајца, со неколку креативни техники од видеото кое следи:

 

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Велигденски јајца со ружички

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?