Задолжителна намирница за колачи кои се печат – Никогаш не ја испуштајте

Задолжителна намирница за колачи кои се печат – Никогаш не ја испуштајте

Постои важно правило кое треба да го знаете кога подготвувате колачи.
Кога се работи за колачиња кои се печат, никогаш не треба да има компромис околу маргаринот.
Неговиот вкус и арома го прават колачот благ и со раскошен вкус, па секогаш маргаринот треба да ви биде избор, наместо масло.
Колачите вака имаат и лесна текстура, благодарение на водата во маргаринот.
Уште подобра опција е да искористите путер во колачињата.

Повеќе на Готви.мк:

ВИДЕО: Како да направите крцкави компири на шведски начин

Ќофтиња во доматен сос

ВИДЕО рецепт: Ќофтиња од компири и туна

Домашни ќофтиња

Ќофтиња од тиквица

ВИДЕО: Како да приготвите палачинки од компири

Најдобар рецепт за домашно ќофте

singlepost_text