Постои важно правило кое треба да го знаете кога подготвувате колачи.
Кога се работи за колачиња кои се печат, никогаш не треба да има компромис околу маргаринот.
Неговиот вкус и арома го прават колачот благ и со раскошен вкус, па секогаш маргаринот треба да ви биде избор, наместо масло.
Колачите вака имаат и лесна текстура, благодарение на водата во маргаринот.
Уште подобра опција е да искористите путер во колачињата.
Кога се работи за колачиња кои се печат, никогаш не треба да има компромис околу маргаринот.
Неговиот вкус и арома го прават колачот благ и со раскошен вкус, па секогаш маргаринот треба да ви биде избор, наместо масло.
Колачите вака имаат и лесна текстура, благодарение на водата во маргаринот.
Уште подобра опција е да искористите путер во колачињата.
ВИДЕО: Како да направите крцкави компири на шведски начин
ВИДЕО рецепт: Ќофтиња од компири и туна