Не ги дојадовте соленките? – Нема да се стврднат само вака

Не ги дојадовте соленките? – Нема да се стврднат само вака

Ако отворивте соленки но не ги изедовте, или пак направивте и исто така не ги изедовте сите, ви нудиме решение како да не станат суви и тврди.
Ставете ги во сад со неколу зрна ориз.
На овој начин, оризот ќе ја впива влагата и тие ќе останат како тазе купени или направени.

 

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната

Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса

Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата

ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот

Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука

Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука

Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

 

singlepost_text