Ако отворивте соленки но не ги изедовте, или пак направивте и исто така не ги изедовте сите, ви нудиме решение како да не станат суви и тврди.
Ставете ги во сад со неколу зрна ориз.
На овој начин, оризот ќе ја впива влагата и тие ќе останат како тазе купени или направени.
Ставете ги во сад со неколу зрна ориз.
На овој начин, оризот ќе ја впива влагата и тие ќе останат како тазе купени или направени.
Повеќе рецепти на Gotvi.mk:
ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната
Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса
Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата
ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот
Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука
Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука
Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула
Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки