Кога правиме лазања, многу е важна постапката на правење и многу е важна прецизноста, за таа да биде вкусна.
Совршената лазања нема ни премалку, ни многу фил, па затоа купувајте и ставајте умерено.
Големи парчиња месо не се добар избор за лазања, се треба да биде ситно.
Времето на печење е 45 минути на 180 степени, и најдобро е горе да и ставите фолија.
Совршената лазања нема ни премалку, ни многу фил, па затоа купувајте и ставајте умерено.
Големи парчиња месо не се добар избор за лазања, се треба да биде ситно.
Времето на печење е 45 минути на 180 степени, и најдобро е горе да и ставите фолија.
Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:
Диета со која ќе се ослободите од дебелите бутови, широки колкови и салото на стомакот
Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна
Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот
10 „убијци“ на вишокот калории
Ако појадувате ќе ослабете и ќе го забрзате метаболизмот – Еве како