Трикови со кои лазањата ќе биде совршена

Трикови со кои лазањата ќе биде совршена

Кога правиме лазања, многу е важна постапката на правење и многу е важна прецизноста, за таа да биде вкусна.
Совршената лазања нема ни премалку, ни многу фил, па затоа купувајте и ставајте умерено.
Големи парчиња месо не се добар избор за лазања, се треба да биде ситно.
Времето на печење е 45 минути на 180 степени, и најдобро е горе да и ставите фолија.

 

Прочитај повеќе Gotvi.mk вести:

Диета со која ќе се ослободите од дебелите бутови, широки колкови и салото на стомакот

Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна

Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот

10 „убијци“ на вишокот калории

Ако појадувате ќе ослабете и ќе го забрзате метаболизмот – Еве како

Како да ослабете според хороскопскиот знак?

singlepost_text