Креативни идеи за Нова Година и Божиќ – Направете подароци сами(Видео)

Креативни идеи за Нова Година и Божиќ – Направете подароци сами(Видео)

Нова Година и Божиќ се празници кои сите сакаме да ги поминеме со најблиските, да споделиме подарок од срце, и да ја доживееме празничната магија заедно.
Ова се неколку идеи како за празниците да направите сами подароци за под елка.
Ќе ви требаат теглички, украсни траки, ливчиња, фломастери, вештачки снег и уште некои помагала.
Погледнете ги креативните идеи на видеото и оваа година направете нешто различно.