Грешка со меленото месо – Сите го правиме ова на враќање од продавница

Грешка со меленото месо – Сите го правиме ова на враќање од продавница

Постои грешка која сите ја правиме со меленото месо.

Никогаш не се замрзнува во опаковката во која е купено.

Се става во фолија, па во дебел пластичен сад.

Опаковката е претенка да го заштити од екстремно ниски температури.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша

singlepost_text