Млекото вака ги губи витамините – Не грешете

Млекото вака ги губи витамините – Не грешете

Млекото е богато витамини Б и рибофлавин, а изложеност на светло предизвикува хемиска реакција која му ги намалува витамините и ефектите.

singlepost_text