Ако сакате секогаш да имате совршено истопено чоколадо без да загори и да има грутки, следете ги овие чекори.
Не смее да дојде во допир со вода, а сите садови треба да се суви и чисти.
Ако се топи темно чоколадо не смее да е на температура поголема од 50 степени.
Чоколадото секогаш се сече пред топење, се користат мали садови и не се користи дрвена лажица која може да има влага.
Не смее да дојде во допир со вода, а сите садови треба да се суви и чисти.
Ако се топи темно чоколадо не смее да е на температура поголема од 50 степени.
Чоколадото секогаш се сече пред топење, се користат мали садови и не се користи дрвена лажица која може да има влага.
Сигурно не сте пробале: Направете солени рафаело бомбици
Похован кромид со кашкавал – идеално мезе за со пиво
ВИДЕО: рецепт за потпечен полнет компир
Хот-дог шпагети: Одличен рецепт кој и дете може да го направи