Брзо одмрзнете сладолед – Ви треба само еден трик

Брзо одмрзнете сладолед – Ви треба само еден трик

Ако сакате да јадете сладолед, но долго стои во ладилник и е презамрзнат, има мал трик.
Загрејте нож и исечете го сладоледот со врелиот нож на неколку места.

singlepost_text