За здрава и сјајна коса – Преспијте со оваа намирница

За здрава и сјајна коса – Преспијте со оваа намирница

За здрава и сјајна коса ви треба само една намирница.

Тегличка кокосово масло во бањата е навистина корисна, спречува косата да опаѓа, го забрзува растот и ја прави да не биде сува и кршлива.

Нанесете си на косата и оставете да делува, преспијте, па измијте.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша