Колку и е рокот на замрзнатата храна?

Колку и е рокот на замрзнатата храна?

Иако сите ја замрзнуваме храната за подолго да трае, и замрзнатата има рок.

Замрзнат леб се чува во ладилник 2-3 месеци.

Овошје од 8 до 12 месеци може да стои во ладилник.

Сланина еден до два месеци.

Пилешко 4 месеци.

Зеленчук како и овошје – 8 до 12 месеци.

Поврзани вести на Gotvi.mk:

Брзи традиционални бомбици

Бомбици од пченица

Чоколадни топчиња што се топат во уста

Пченична каша

singlepost_text