Зелен ручек приготвен во „1001 оброк“

Зелен ручек приготвен во „1001 оброк“

Кулинарската емисија „1001 Оброк“ која се емитува на ТВ Алсат-М и оваа недела со одличен рецепт. Домаќинот, шеф Бранко Попоски или попознат како „Cooking with Branko“ заедно со специјалистот за односи со јавност, Бојан Кордалов готват зелен ручек.

Интересен разговор на тема комуникации и маркетинг, а заедно со рецептот за зелениот ручек можете да ги погледнете тука: