Дамките од пот ќе ги снема – Вратете ја бојата на омилената облека

Дамките од пот ќе ги снема – Вратете ја бојата на омилената облека

Времето е се потопло, сите се потиме, а нормално е на алиштата да се појават дамки од пот.