Постои супер трик во кујната особено за јадењата со домати, доматно пире или кечап, а тајната е шеќерот.
Ставете прстофат шеќер и ќе видите како тој го неутрализира киселиот вкус и дава супер арома.
Не претерувајте, доволно е прстофат додека готвите.
Ставете прстофат шеќер и ќе видите како тој го неутрализира киселиот вкус и дава супер арома.
Не претерувајте, доволно е прстофат додека готвите.
Повеќе рецепти на Gotvi.mk:
ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната
Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса
Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата
ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот
Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука
Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука