Вака најлесно ќе го омекнете грашокот – За највкусна чорба

Вака најлесно ќе го омекнете грашокот – За највкусна чорба

Постои лесен трик со кој ќе го омекнете грашакот.

Имено, додека го варите ставете прстофат сода.

Така ќе омекне и ќе има супер вкус.

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната

Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса

Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата

ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот

Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука

Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука

Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

singlepost_text