Најголемата грешка со која пченката губи хранливи материи

Најголемата грешка со која пченката губи хранливи материи

Малкумина не сакаат вкусна пченка или клавче, нешто здраво, корисно и вкусно, а секогаш  кога се лупи пченката, ги тргаме и оние конци по неа, а тоа е грешка.
Свилата на пченката има многу состојки кои спречуваат да настане камен во бубрег, се природен диуретик, помагаат да се намали нивото на шеќер и холестерол, како и да се намали ризикот од згрутчување крв.

 

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната

Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса

Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата

ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот

Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука

Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука

Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

singlepost_text