Глазурата нема да има тежок вкус и да пука – Заменете една состојка

Глазурата нема да има тежок вкус и да пука – Заменете една состојка

Кога топите чоколадо за глазура има мал тирк.

Ставете павлака за готвење наместо маргарин.

Неколку минути мешајте и ќе биде глазурата супер вкусна, нема да пука и нема да има тежок вкус како со маргаринот.

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси – еве што е тајната

Цезар салата + 2 рецепта за дресинг соса

Свежа салата која топи килограми и ја враќа концентрацијата

ВИДЕО: Рецепт за домашна чоколадна торта од која застанува здивот

Најдобар рецепт за домашен чизкејк тука

Вистинска уметност: Рецепт за солена торта тука

Топ 5 рецепти за пролетни салати со марула

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

singlepost_text