Ви се истури талог од кафе? – Не ја правете оваа голема грешка

Ви се истури талог од кафе? – Не ја правете оваа голема грешка

Талогот од кафе е многу тежок, а грешка со него е да се исисува ако ни падне и ни се истури.

singlepost_text