Ви се залепи куглоф колачот? – Одлепете го со трик за една минута

Ви се залепи куглоф колачот? – Одлепете го со трик за една минута

Ако правевте куглоф, а при тоа смесата ви се залепи, има начин како да се спаси.

Ставете го куглофот наопаку, а доле ставете неколку минута влажна крпа.

Така ќе се одлепи и ќе излезе.

Поврзани вести на Gotvi.mk

Брзи домашни пирошки со зденка и маслинки

Рецепт за брза даска кога ќе ви се најават гости

Рецепт за 2 брзи соса за чипс и други грицки

Рецепт за брзо мезе за ненајавени гости

Рецепт за највкусни посни и интегрални грисини тука

singlepost_text