Спречува песок и камен во бубрегот – Овошје кое е лек за бубрезите

Спречува песок и камен во бубрегот – Овошје кое е лек за бубрезите

Лимонот е многу здрав и корисен и помага особено за проблеми со бубрезите.

Цитрусната киселина спречува камен и песок во бубрезите, и го стимулира цревниот канал.

Спречува констипација односно затвор.

Така и се забрзува метаболизмот, па затоа користете лимон често.

singlepost_text