Ќе исчезне непријатниот мирис – Ставете ја оваа смеса во лавабото

Ќе исчезне непријатниот мирис – Ставете ја оваа смеса во лавабото

Ако и вие имате проблем со непријатниот мирис кој се шири од садоперот, ова е решението.

Земете две лажици сода бикарбона, заедно со една лажица сол и измешајте ги во сад. Ставете го ова на одводот од вашиот мијалник во кујна.

Ставете 250 милилитри загреан оцет и чекајте да се направи реакција, или меурчиња.

Пуштете вода.