Се ќе биде рамномерно исечено – Трик за даската да не се лизга

Се ќе биде рамномерно исечено – Трик за даската да не се лизга

Со даската за сечење проблемот е што често знае да се лизне и така да го уништи сечењето, но за среќа има трик.

Ставете хартија под неа, и така таа нема да се лизга и нема да има нервози.

Се ќе биде убаво и рамномерно исечено без нервози.

singlepost_text