Се бори со срцеви заболувања и спречува удар – Пијте го овој чај

Се бори со срцеви заболувања и спречува удар – Пијте го овој чај

Зелениот чај е многу здрав и корисен и се препорачува често да се пие.

Има висок процент антиоксиданси и помага да се согоруваат масти брзо и лесно.

Оние луѓе кои користат зелен чај, според истражувањата, ако го користат 12 недели по ред, кубат 3,5 килограми повеќе од останатите кои не користат.

Оние кои го користат освен што слабеат, имаат и помал ризик од висок притисок, срцеви проблеми.

singlepost_text