Лесен начин да излупите тиква – Нема веќе мачење

Лесен начин да излупите тиква – Нема веќе мачење

Ако сакате полесно да излупите тиква, има лесен и едноставен трик.

Ставете ја во рерна 10 минути на 190 степени, па ќе ја излупите во два потега.

Следниот пат обидете се наместо да се мачите.

singlepost_text