Здравје во чаша: Сок со моркови и нане

Здравје во чаша: Сок со моркови и нане

Направете вкусен и здрав сок со моркови, лимон и нане. 

Состојки:

  • 7 средни моркови 
  • ½ лимони 
  • 7 листови нане

 

Се мијат и лупат морковите и се ставаат во соковник со лимоновиот сок и нането.

Се става сокот во чаши.