Забите ќе сјаат – Нема да имате каменец со еден трик

Забите ќе сјаат – Нема да имате каменец со еден трик

Содата е корисно средство со голема намена.
Можете да ја измиете четката, да и ставите сода и лимонов сок, да ги измиете забите и исплакнете.Ќе светат и нема да има каменец.

Ова правете го еднаш во неколку месеци.

 

singlepost_text