Природен лек за уринарни инфекции – Болката ќе ја снема

Природен лек за уринарни инфекции – Болката ќе ја снема

Инфекциите на уринарниот тракт се тешки и болни, а за нив лекувањето трае долго.

Една од најважните работи за овој проблем е да се пие топла вода на половина час по една чаша. Така се исфрлаат бактериите низ мокрачата.

Пијте сок од брусница кој уништува бактерии.

Пијте и сокови со витамин Ц кој ги исфрла сите бактерии преку мокрачата.

Болката ублажете ја со шише топла вода на стомакот.