Домашна маска за обнова и раст на косата – Се прави брзо и лесно

Домашна маска за обнова и раст на косата – Се прави брзо и лесно

Направете си сами лек за брз раст на косата. Ви требаат 10 грама ѓумбир во прав и четвртина шолја чај од камилица.

Се меша и сокот се меша со иста количина масло од орев за коса.

Се става маската на коса и се остава 10 минути, па се мие.

Правете го ова еднаш неделно.