Трик ако ви истече млеко на шпоретот – Домот нема да замириса лошо

Трик ако ви истече млеко на шпоретот – Домот нема да замириса лошо

Се случува некогаш од невнимание да ви истече млеко на шпоретот, но има лесен и брз трик како да се спасите од лошиот мирис на загорено кој долго трае.

Се што треба е по шпоретот да ставите малку сол.

Верувајте вака ќе се спасите од мирисот кој потоа долго трае.