Најголемите грешки кои ги правиме со појадокот – Што не треба да се јаде наутро

Најголемите грешки кои ги правиме со појадокот – Што не треба да се јаде наутро

Ова е најчестата грешка која ја правиме кога појадуваме, а сите знаеме дека појадокот е најважен оброк.
Иако овошниот сок е одличен извор витамини, не треба да се претерува со него.Киселините може да ви создадат надуеност.

Треба да бирате и храна со протеини кои го урамнотежуваат шеќерот во крвта и го намалуваат нивото на глад.

 

singlepost_text