Наутро земете чаша вода место кафе – Колку е важна за телото и вежбањето

Наутро земете чаша вода место кафе – Колку е важна за телото и вежбањето

По вежбање се што треба да направите е да го опоравите телото,  тоа ништо не го прави подобро од вода.

Ниеден пијалок не ве опоравува како водата, па затоа нека биде до вас и пред и по тренинг.

Така побрзо ќе слабеете и ќе ги тонирате мускулите.

Корисно е да пиете вода и наутро наместо кафе, телото подобро се буди.

Ќе ви помогне за детоксикација на телото и да ги исфрлите сите отрови, за слабеење, хидратација и сјај на кожата.

singlepost_text