Мали топчиња полни здравје – Причини да јадете цреши

Мали топчиња полни здравје – Причини да јадете цреши

Црешите многу се здрави и вкусни и сите ги сакаме, а и не потсетуваат на детството.

Има само 32 калории во 100 грама цреши, 12 грама шеќери и 2,1 грам влакна.

Добро делуваат за излачување вода од телото, за диета и супер линија.

Помагаат за артритис, и полесно празнење.

Супер се и за меморијата.

singlepost_text