Подобро од апче: Најстар лек за астма, воспаленија, артририс и срцето

Подобро од апче: Најстар лек за астма, воспаленија, артририс и срцето

Ви претставуваме лек кој многу помага за целото тело, за воспаленија, астма, настинки, артритис и несоница. Помага и за срцето.

Ви требаат 500 милилитри млеко, 2 лажички кафеав шеќер, 10 чешни лук и 250 милилитри вода.

Се става млекото со вода и лук да врие на оган, па се процедува кога ќе зоврие и се става кафеав шеќер.

Се пие топло.