Домашно средство за чистење – Две состојки и ќе блескаат сите површини

Домашно средство за чистење – Две состојки и ќе блескаат сите површини

Направете си домашно средство за чистење од две состојки.

Ви требаат лимон и оцет.

Исцедете лимон во стаклен сад и ставете оцет, може и алкохолен и јаболков.

Нека стои смесата три дена, па користете ја за сите површини откако ќе ја процедите.

Се користи 20 дена од денот кога е направено.