Трик за одмрзнувањето риба – Ќе биде мека и сочна

Трик за одмрзнувањето риба – Ќе биде мека и сочна

Постој трик кој треба да го знаете кога се работи за рибите.

Замрзнатите риби оставете ги неколку часа во ладна вода со сол, па така ќе се одмрзнат полека.

Месото потоа ќе биде меко.

singlepost_text