Домашен и вкусен лек – Една чаша помага за висок притисок

Домашен и вкусен лек – Една чаша помага за висок притисок

Само една намирница многу помага да се ослободите од високиот крвен притисок.

Тоа е морковот. Морковот во себе има 2,8 грама хранливи влакна во 100 грама, и 320 милиграма калиум.

Два пати дневно пијте сок од морков за висок притисок.

За подобар вкус може да му ставите и засладувач.

singlepost_text