Летово на плажа без целулит – Помага намирница која ја фрламе секојдневно

Летово на плажа без целулит – Помага намирница која ја фрламе секојдневно

Ако и вие мака мачите со целилитот, има еден начин да се спасите од него.

Верувале или не, помага талогот од кафе.

Не го фрлајте, земете го и со него тријте го подрачјето со целулит.

Доволни се 15 минути.