Ладното го менува цел состав – Оваа намирница не ја чувајте во фрижидер

Ладното го менува цел состав – Оваа намирница не ја чувајте во фрижидер

Компирот е намирница која никако не се чува во ладилник.

Се чува во ладно и темно опкружување, а температурата на ладилникот е премногу за него.

Ладното го разбива скробот и ја менува текстурата.

singlepost_text