Додадете го ова на пармезанот ако го греете – Нема да горчи

Додадете го ова на пармезанот ако го греете – Нема да горчи

За сите кои сакаат пармезан, ова е совет кој мора да го знаат.
На овој вид сочно и вкусно италијанско сирење се додава малку павлака, зошто кога се загрева брзо се стврднува и станува горко по вкус.
Следен пат направете го вака вкусот подобар.

Уживајте!

Повеќе на Готви.мк:

Чајот од шипка како лек

БРЗО И ЕВТИНО: Отстранете ги непријатните флеки од пот на вашите алишта

Корисен совет: Како да ги освежите и исчистите сунѓерите и џогерот

Дамки од црвено вино на тепихот? Исчистете ги за миг

Направете природен освежувач за воздух – Потребни ви се само 2 работи

ВИДЕО: Направете природен пијалок за слабеење од 4 состојки

Супер брз и вкусен домашен сос за хамбургер или пилешко

singlepost_text