Ви се замириса омилениот пар чевли? – Ова е решението, мирисот ќе исчезне

Ви се замириса омилениот пар чевли? – Ова е решението, мирисот ќе исчезне

Ако ви се замириса омилениот пар чевли, решението е во кујната.

Ако ставите сода во патиките, кондурите или штиклите кои лошо мирисаат, мирисот ќе го снема.

Доволно е да ставите сода во нив и да ја оставите преку ноќ, па да ја истресете.

singlepost_text