Додадете го ова во детергентот за садови – Ќе блескаат чашите и чиниите

Додадете го ова во детергентот за садови – Ќе блескаат чашите и чиниите

Ако сакате вашите чаши и чинии дома да блескаат, се што треба е мал трик со детергентот за садовите.

Во детергентот додадете две ипол лажички сода бикарбона, која е одлична за чистење, дезинфекција и избелување. Ставете ја и протресете.

Таа ќе ви помогне да ви блескаат садовите повеќе.

singlepost_text