Сок кој го пржи салото – Се топи целулитот на задникот, стомакот и бутовите

Сок кој го пржи салото – Се топи целулитот на задникот, стомакот и бутовите

Направете си сами напиток за топење сало.

Ви треба литар вода, пола грејпфрут, една мандарина, лист нане и една краставица.

Се лупат мандарината, грејпфрутот и краставицата и се сечат ситно, па се ставаат во бокал со водата и нане.

Се остава во ладилник навечер и се пие во текот на целиот ден утрото.