Ова никако не го јадете за појадок – Му штети на телото

Ова никако не го јадете за појадок – Му штети на телото

Ова никако не го јадете за појадок бидејќи му штети на телото.
Никако не пијте овошен сок или пак не јадете овошен јогурт.Имаат шеќер и адитиви иако пишува дека се сто посто природни, а и го дуваат стомакот.

Истото важи и за овошни јогурти.

 

singlepost_text