Не ги фрлајте лушпите од банана и јајца – Ќе ви решат голема мака

Не ги фрлајте лушпите од банана и јајца – Ќе ви решат голема мака

Не ги фрлајте лушпите од јајца или од банана.

Ставете ги во вода и сварете ги, а откако водата малку ќе потемни од нив, ставете ја во вашите билки.

Ќе цветаат како луди.

singlepost_text