Ги убива сите бактерии во телото – овој зачин е лек за се

Ги убива сите бактерии во телото – овој зачин е лек за се

Делува како антибиотик, се бори со бактериите, има лековито дејство и помага за многу болести и состојби.

Се работи за ориганото кое помага за инфекции, болка, се бори со повеќе од 25 видови бактерии, ги напаѓа и вирусите.

Појак антиоксиданс е од лимонот и од лукот.

singlepost_text