Ова се најчестите грешки кога вариме кафе – вака ќе биде повкусно

Ова се најчестите грешки кога вариме кафе – вака ќе биде повкусно

Сите сакаме вкусна шолја кафе, но ова се најчестите грешки кои ги правиме.Премногу мешање на кафето го убива вкусот.Ако неколку пати го оставите да се подигне до врвот исто така ќе се смени вкусот и ќе стане поредок.

Мешање откако кафето зоврело е исто така грешка.

Шеќерот се додава додека е водата ладна, пред кафето.

singlepost_text