Не ја правете оваа грешка со магдоносот – го фрламе делот со најмногу витамини

Не ја правете оваа грешка со магдоносот – го фрламе делот со најмногу витамини

Кога готвиме сите го сечеме магдоносот и го ставаме во салати, супи, чорби, ручеци, а стеблата ги фрламе, а тоа е голема грешка.

Стеблата се еднакво здрави како и магдоносот, позитивно делуваат на здравјето на кожата, косата и очите.

Не ја правете веќе оваа грешка.

 

singlepost_text