Имаат супер арома и вкус – знаете ли колку се здрави печурките, често ги потценуваме

Имаат супер арома и вкус – знаете ли колку се здрави печурките, често ги потценуваме

Печурките се супер храна, супер додаток и ги прават сите намирници во комбинација со нив повкусни, но често се потценети.

Иако не важат за супер здрава храна, всушност се многу корисни.Со нив не бара организмот долго храна, па така помагаат за диета.

Го снабдуваат телото и со витамин Д, а според најновите истражувања спречуваат и рак на дојка.

singlepost_text