Ако немате пециво а ви треба додека готвите – ова е замена со која нема грешка

Ако немате пециво а ви треба додека готвите – ова е замена со која нема грешка

Ако готвите нешто, а немате при рака прашок за пециво, има замена за него.

Тоа е секако сода бикарбона, но ако станува зbор за десерти, може да ставите и рум наместо прашок за пециво и ќе има сличен ефект.

Пробајте.

singlepost_text