За сите тегоби со стомакот – ова е лекот од кујната

За сите тегоби со стомакот – ова е лекот од кујната

Копарот е зелена билка која може да нарасне и до 90 сантими. Се употребуваат и листовите и плодовите.

Помага за воспаление на устата, за варење на храната.

Ги елиминира проблемите со стомакот.

Есенцијалните масла се употребуваат и за многу козметички препарати.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Чај за желудникот – нема да имате мака

Чај кој лекува од сите болести и чисти од отрови

Чај против слабокрвност

Домашни чајни кекси

Чај од шумска јагода

Чај од леска – малкумина знаат колку лекува